Start Tomas Katrin Michelle Pontus Emilia Bloggen

 

Hej! 

Jag heter Michelle och är 5 år. Det här är min egen hemsida. Du kan skicka mail till mig på michelle@hruska.se eller så kan du ringa mig på 08-711 94 49.

Jag kom hem från Buenos Aires i slutet på februari. I höst ska jag börja i Snättringeskolan.

Det här är jag när jag äter tårta. Kalasgott! Att hoppa "bungystudsmatta" är jobbigt men jätteroligt!

Såhär såg jag ut på midsommarafton. Det här är jag och min kusin Loppan. Vi är bästisar och går på samma dagis. Det är ett kalasbra dagis som heter Filius & Filia (www.filiusfilia.se). Det som är bra med F&F är att våra fröknar är så himla bra. En annan sak som är bra med vårt dagis är att det är tvåspråkigt. Hälften av fröknarna pratar bara engelska. Yes, very good! En annan sak som också är bra är att min pojkvän Oscar går där. 

Här är Pontus och jag med våra kusiner. Lova, Anna, Hanna och Emma.

När vi var i Buenos Aires gick på Collegio del Botanico som var en tvåspråkig (spanska/engelska) skola. Här är jag med mina klasskompisar och fröken Lorena. Den här bilden är tagen på skolavslutningen (dec 2005).

På den högra bilden ser du Pontus och mig framför glaciären i El Calafate i södra Argenina. Det rasade ner stora isbitar. Vi åkte även ut med en båt för att komma lite närmare.

Här är jag och min lillasyster Emilia. Hon är lite busig och om man är för nära kan hon nypas eller dra i håret.

På den andra bilden dyker jag i poolen. Jag älskar att bada och dyka.

På de här bilderna är jag 3 år. Jag gillar att klä ut mig.

Min kusin Loppan (Hanna) är bara två veckor yngre än mig. Vi är bästisar och leker varje dag. Ibland är vi kära i samma kille.

Här äter jag glass med min lillebror Pontus.

 

NIKE FLYKNIT CHUKKA,NIKE FREE FLYKNIT NSW,NIKE FREE FLYKNIT MERCURIAL CHAUSSURES,NIKE FREE FLYKNIT NSW,Nike Free Flyknit NSW,NIKE FREE OG 14 BR MEN