Start Tomas Katrin Michelle Pontus Emilia Bloggen

 

Hej! 

Jag heter Pontus och är snart 4 år. När jag var yngre var jag tokig i hästar och favoritfärgen var orange. Sedan dess har mycket hunnit hända. Just nu gillar jag Batman, Power Rangers och Ninja Turtles. Jag gillar att fightas och leka med rymdraketer.

När jag har ätit glass brukar det bli ganska kladdigt. Vad spelar det för roll, det är bara att tvätta! Här kör jag motorcykel i en park i Buenos Aires. Det är jättekul!

Här leker jag i bollhavet på en restaurang i Argentina. Jag tycker att alla restauranger borde ha lekhörna eller bollhav. I Argentina hade de jättegod mat. Mina favoriter var empanadas och blodkorv.

På den andra bilden är jag med mina systrar, Emilia och Michelle. Vi har satt trosor på Emilias huvud. Det är humor!

Här kramas jag med min jättesnälla storasyster Michelle.

På den högra bilden sitter jag på min mormors axlar. Jag gillar verkligen att sitta på någons axlar. Man ser så mycket bättre och så slipper man gå.      

Mamma tyckte att det här var läskigt, men inte jag. Vi var ute på en lång ridtur i El Calafate (södra Argentina) på julafton. Jag kommer inte ihåg vad vår häst hette, men han var jättesnäll. Jag ska nog inte bli bonde när jag blir stor. Polis verkar tuffare. Här kör jag i alla fall traktor i El Bolson, Argentina.

Här är jag på en båtutflykt. Killen i keps är Victor och han kommer från Brasilien. På den högra bilder är jag med en annan kompis. Han heter Bauti och hade en ganska tuff ansiktsmålning. Jag gillar också ansiktsmålningar och (engångs)tatueringar.

Vågor är jättekul. Man kan fightas med dem och så blir man lite blöt också. På den högra bilder är jag på en marmeladfabrik och provsmakar en massa olika marmeladsorter. Jättegott.

Öl är kalasgott. På den här bilden är jag bara 1 och Ellen verkar lite sugen också. Tove eller "Totteskatten" som jag kallar henne är mamma till två av mina kusiner (Hanna och Lova). Hon är jättesnäll.

Här är jag med min farfar (deda) och morfar (Berne) när jag var 1.   

Ibland brukar Michelle sminka mig. Coolt va´? På den högra bilden ser du min mamma och min gudmor Sara.

Här blir jag undersökt av min storasyster Michelle.

NIKE ROSHE RUN FLORAL SWOOSH,NIKE ROSHE TWO FLYKNIT SHOES,NIKE ROSHE ZWEI,Nike Tanjun,NIKE ZOOM ASCENTION MEN,NIKE ZOOM KD 9
NIKE TENNIS CLASSIC ULTRA LEATHER,Nike Zoom KD 9,NIKE KOBE 12,ADIDAS NMD R1,Adidas Stan Smith,ADIDAS YEEZY 750 BOOST